MónTerrassa
Torna SetDTeatre amb quatre obres de teatre amateur de Terrassa
  • CA

La mostra SetDTeatre torna al Teatre Principal amb la programació de quatre obres de companyies de teatre amateur de Terrassa. Els dies 19, 20 i 21 de novembre els terrassencs i terrassenques podran gaudir dels muntatges musicals “Pel davant… i pel darrera”, amb El Social Teatre; “Escac i Mat”, amb Qollunaka Teatre, “La importància de ser Franc”, amb Farga’m Teatre Terrassa, i “Nit de Sant Joan”, amb PAM Teatre del Casal de Sant Pere. Els quatre muntatges teatrals s’emmarquen dins del festival Terrassa Arts Escèniques.

Aquesta iniciativa sorgeix amb la voluntat de donar suport i visibilitat al treball de les companyies de teatre no professionals de la ciutat. Per aquest motiu, Terrassa Arts Escèniques presenta la mostra SetDTeatre al Teatre Principal, on durant tres dies es podran veure aquests quatre muntatges teatrals de companyies amateurs de Terrassa.

Pel davant… i pel darrera” – El Social Teatre

Divendres, 19 de novembre a les 21:00h. Es tracta d’una comèdia de teatre dins el teatre, on uns actors principiants van a fer una gira representant un vodevil, però a mesura que passen els dies i la gira comença a arribar a la seva fi, es veu el darrera de l’escenari, allò que no veu mai l’espectador, i els embolics que hi ha entre tots els personatges. Una adaptació de, possiblement, la millor comèdia mai escrita, segons informa Teatre Arts Escèniques.

“Escac i Mat” – Qollunaka Teatre

Dissabte, 20 de novembre a les 18:00h. És la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric,
i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Collins i acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya. Un joc diabòlic on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari.

“La importància de ser Franc” – Farga’m Teatre

Dissabte, 20 de novembre a les 21:00h. Franc té una doble vida: al camp és una persona seriosa que s’encarrega de la seva pupil·la Cecily, mentre que a la ciutat gaudeix dels plaers que li dóna l’alta societat. Aquest equilibri es veurà afectat quan el seu amic Algernon es comença a ficar massa en alguns detalls no clars de la vida d’en Franc, fins al punt que decidirà viatjar al camp on s’enamorarà de la seva pupil·la.

“Nit de Sant Joan” – PAM Teatre

Diumenge, 21 de novembre a les 18:00h. Arriba Sant Joan! I en Daniel i la Rita viuran una revetlla molt especial. Junts viatjaran a l’espai per conèixer uns marcians molt peculiars, faran un retorn a la Barcelona dels anys 70 per conversar amb un nen prodigi que ha crescut i ja no té cap gràcia, i tot això en una nit màgica on no hi faltaran la coca, el cava i els petards…. Ah, i ni la Srta. Gonzàlez!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa