MónTerrassa
Torna el Festival Elixir: “La poesia i la bellesa tornaran a brillar a Terrassa”
  • CA

Aquest dilluns al vespre, Elixit Poètic va donar a conèixer la programació per al festival d’aquest any. Amb poques hores, fins a tres espectacles ja han exhaurit les entrades (gratuïtes). Però queden moltes activitats més on participar. Els organitzadors afirmen que l’Elixir segueix “sent feminista, inclusiu, accessible i al territori” i que aquest any, es comptarà “amb unes col·laboracions de luxe” que ajudaran “que la poesia i la bellesa torni a brillar a Terrassa”.

Elixir programa poesia en totes les seves formes, tan la poesia escènica com la poesia literària passant per la videopoesia i l’experimentació de la poesia en altres formats. Tant tenint en compte poetes del món del poetry slam, així com de la tradició literària escrita. D’aquesta manera busquen equilibrar la seva proposta i arribar a un públic extens amb gustos diversos.

La programació d’enguany compta amb una dotzena d’activitats, a més d’accions que ocupen tota la setmana. Començarà el 15 de juny de 2021 i s’allargarà fins al diumenge 20 de juny. Podeu consultar totes les activitats i reservar entrades clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa