MónTerrassa
El Tombacastanya torna a Ca n’Anglada amb més activitats que mai
  • CA

El barri de Ca n’Anglada de Terrassa està de celebració aquest cap de setmana. El proper dissabte 6 de novembre torna el Tombacastanya amb més activitats que mai. Es tracta d’una petita fira organitzada per El Tomb Comerç Ca n’Anglada -l’associació de comerciants del barri- que busca promoure el comerç dels seus carrers i potenciar les vendes a la zona. La fira començarà a les 10:00h i s’allargarà fins a les 20:00h.

La fira se celebra des de l’any 2015, però degut a la pandèmia de la Covid-19, l’any passat no es va poder dur a terme. Així doncs, aquest any celebren la seva sisena edició després d’un any en blanc, i tornen amb més força que mai: hi haurà paradetes, servei de restauració, música ambient, diversos tallers durant tota la jornada, un berenar infantil, i fins i tot hi haurà una sèrie de visites guiades a l’ermita de Ca n’Anglada i resta de edificis emblemàtics, segons ha revelat Adrià González, membre de l’associació de El Tomb Comerç Ca n’Anglada.

La fira tindrà lloc exactament a la Plaça de Ca n’Anglada, a diferència dels anteriors anys que s’organitzava a l’Avinguda Barcelona. Aquest canvi d’emplaçament és degut a les normes i restriccions Covid-19: “Aquest any hem canviat d’emplaçament per poder perimetrar millor la zona de fira, ja que hi haurà control d’aforament”, ha aclarit González.

També ha comentat que la fira, a part de promoure el comerç de la zona i incentivar les compres, també busca “fer sortir a la gent del barri, que surtin de casa i que es moguin una mica per la seva zona encara que sigui per un dia”. Les anteriors edicions, els comerciants i l’organització van rebre una molt bona resposta de la gent de la zona i esperen que enguany, tot i el context de pandèmia, segueixi en la mateixa línia. En definitiva, serà una molt bona jornada perquè els veïns i veïnes de totes les edats puguin gaudir d’un bon dia en família pel seu barri.

Cartell del Tombacastanya 2021 | Associació de comerciants de Ca n’Anglada El Tomb

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa