MónTerrassa
Titelles i música tornen a omplir Terrassa amb el Festival Didó
Presentació del Festival Didó
Presentació del Festival Didó | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dijous s’ha presentat el IV Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, que tindrà lloc del 13 al 21 d’abril, organitzat per l’Associació Amics de la Música de Terrassa i el CEM, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte ha comptat amb el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; el director del Festival, Ramon Rius; i la responsable de producció del Festival, Estel Rius.

El Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa va néixer l’any 2015 amb la voluntat d’acostar el públic familiar a l’oci cultural, específicament a la música fent tàndem amb l’atractiva i visual art escènica dels titelles, i consolidar-se com a una cita cultural imprescindible per a les famílies. Durant l’intens cap de setmana del Festival Didó, els espais del centre de Terrassa, amb focus al Vapor Gran, s’omplen de música i de titelles de diferents tipus i tècniques, de la mà de músics i companyies titellaires d’arreu de Catalunya que fan gaudir petits i grans tant en els espais exteriors com en els interiors.

Aquest 2018, el Festival Didó escalfa motors per a la seva quarta edició amb força novetats que persegueixen l’objectiu d’ampliar les sinergies amb altres esdeveniments del món artístic, així com amb agents culturals i educatius de la ciutat

Més informació i programa

Nou comentari

Comparteix