MónTerrassa
Titelles i música omplen una nova edició del Festival Didó a Terrassa
  • CA
‘El petit piano’ del Centre de Titelles de Lleida, un dels espectacles que es podrà veure | CT Lleida

!--akiadsense-->

Al llarg d’un cap de setmana de programació d’espectacles de titelles, tallers i espectacles musicals la ciutat de Terrassa podrà gaudir d’un ampli ventall de propostes artístiques i culturals d’alt nivell pensats per a tota la família. I és que torna el Festival Didó del 21 al 23 d’abril. Organitzat conjuntament pel CEM Escola de Música de Terrassa, l’Associació Amics de la Música i l’Ajuntament de Terrassa.

Dins de la programació del Festival Didó es podran veure des de les propostes més tradicionals a les més innovadores situades en diferents punts i espais de la ciutat. Els espectacles aniran adreçats especialment al públic familiar i a tots els infants. L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres, dia 21, a les sis de la tarda al CEM.

La programació d’espectacles i concerts familiars té com a objectiu crear un espai on pares i fills comparteixin juntament una estona de música, de teatre i d’oci. Acostumar als infants a assistir a concerts i obres de teatre fa que aquests estimin i visquin la música i l’art des de petits alhora que treballem valors per al seu desenvolupament dins de l’entorn social.

Programació del Festival Didó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa