La Mov presenta Tempus Fugit
La Mov presenta Tempus Fugit | Alberto Rodrigalvarez

!--akiadsense-->

El darrer dissabte BBVA ens tornar a sorprendre amb la seva tria d’espectacles que forma part del repertori de la 38a temporada de dansa. La Mov, companyia de dansa, ens presenta a l’auditori del Centre Cultural de Terrassa a través dels ulls del coreògraf Víctor Jiménez, l’espectacle Tempus Fugit, una hora intensa de paraules, sensacions, emocions, efectes… Que amb moviment rere moviment i d’una manera fugaç, ens porta la dansa, una altra manera de visualitzar el temps de la vida.

L’espectacle porta al límit la professionalitat dels ballarins, mostrant la seva condició física i l’evolució que desencadenen en tot el procés, des del principi fins al final, deixant a l’espectador entusiasmat i sense respirar. Gaudim de la coreografia sense interrupció, amb canvis molt enllaçats i jugant molt amb canons que fa que el moviment es dupliqui, es triplica o senzillament s’intensifiqui, fent visualment una meravella de coreografia d’estil contemporani clàssic amb tocs avantguardista.

Víctor Jiménez proposa una reflexió sobre el pas del temps amb la música de Les quatre estacions de Vivaldi.
Víctor Jiménez proposa una reflexió sobre el pas del temps amb la música de Les quatre estacions de Vivaldi. | Alberto Rodrigalvarez

!--akiadsense-->

Aquesta companyia ja fa onze anys que va néixer a Saragossa, i des del 2017 té el suport del govern d’Aragó, anomenant-se com “La Mov- Companyia Aragonesa de Danza”, i per sort nostra ja és el segon cop que els podem gaudir, ja que l’any 2015 ens van visitar amb una versió renovada del conte La Ventafocs.

Acompanyat de Vivaldi, les famoses 4 estacions, Tempus Fugit ens aporta un agradable sentit de l’oïda amb un espectacle visual: un senzill joc d’il·luminació juntament amb el majestuosos moviments dels ballarins ens transporta a l’escenari, deixant enrere el món exterior. Un vestuari senzill amb un joc de tonalitats dolces i el cos nu dels ballarins ens ajuda a entrar en l’harmonia visual que ens proposen, exposant així cada petit moviment dels ballarins. Tempus fuguit ens exposa un treball de constància i hores de dedicació al mínim detall, noves creacions per l’espectador, i incentiva la gent a anar al teatre a gaudir-ne, tot i les restriccions de la pandèmia, augmentant les ganes de sortir, i enriquir-se de la dansa i la cultura. Dansa, música, escenografia, vestuari, ballarins, coreògrafs, il·luminació, muntatge, so, idea… a tot l’equip de Tempus Fugit, us haig de dir que per nosaltres no ha estat efímer.

LaMov ha presentat Tempus Fugit, un viatge frenètic sobre el pas del temps
LaMov ha presentat Tempus Fugit, un viatge frenètic sobre el pas del temps | Alberto Rodrigalvarez

!--akiadsense-->

Nou comentari