MónTerrassa
Tessa Julià presenta a Terrassa el llibre “No sense tu”

Aquest dijous a les 19h a Llibreria Synusia (C/Montserrat 136) es presenta el llibre “No sense tu” editat per Animallibres. La presentació comptarà amb la seva autora Tessa Julià i Dinares i l’historiador Raül Aguilar.

De què va?

1938. Per raons de seguretat, el president Manuel Azaña es trasllada amb part de la seva guàrdia personal a Matadepera. L’Anna, de 16 anys, viu a Matadepera, amb els seus pares. No li agrada viure a pagès i frisa per gaudir de les comoditats de ciutat. El pare marxa de voluntari al front i l’Anna, que tant sí com no, vol canviar de vida, ordeix una mentida que se li girarà en contra. Ovidi, soldat de la guàrdia del president, li farà les coses més difícils. La vida sí que li canvia, a l’Anna, però no com ella havia imaginat.

Tessa Julià i Dinarès (Matadepera, 1952) | Llicenciada en Pedagogia i en arts dramàtiques a la Universitat de Barcelona, i formada en Arts Escrites a l’Aula de Lletres. Catedràtica de Psicopedagogia. Ha dedicat la seva vida laboral al món de la docència en diferents àmbits, des de l’escola bressol fins a la Universitat. També al teatre on ha exercit tant d’actriu com d’ajudant de direcció, com de guionista. Ha format part del consell de redacció de la revista Àmbits de Psicopedagogia. Té escrits llibres d’educació, sobretot sobre l’ensenyament de la lectura i l’escriptura i en els últims anys, la seva tasca literària està centrada en la novel·la, i en la narració infantil i juvenil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa