MónTerrassa
Els terrassencs Doctor Prats trauran un nou àlbum el 2022
  • CA

El grup de música terrassenc Doctor Prats ha anunciat que traurà un nou àlbum el proper any 2022. A través del seu compte d’Instagram, el grup ha comunicat aquesta notícia juntament amb la data del concert de presentació d’aquest nou CD, que serà el proper 5 de maig de 2022 a la sala Razzmatazz de Barcelona.

“Després d’aquestes dues últimes temporades una mica a mig cas pel tema COVID per fi ens hem posat a treballar en el que serà el nostre 4t disc d’estudi i ja podem anunciar que el presentarem el dia 5 de maig a la sala Razzmatazz de Barcelona”, han anunciat els terrassencs. Encara no es coneix quin serà el títol de l’àlbum, les cançons que en formaràn part, ni la data de publicació d’aquest, però el grup ha informat que estan “molt il·lusionats amb aquesta nova etapa que comença” i que “esperem tenir-vos al vostre costat com sempre”.

Aquest CD serà el quart àlbum d’estudi del grup. El darrer va ser “Venim de Lluny”, publicat l’any 2018. El 2016 van treure a la llum “Aham Sigah” i el 2015 van debutar amb “Patates amb peix”. Tot i aquests anys en blanc, el grup no ha parat: aquest estiu es van embarcar en una gira arreu de Catalunya i aquest més de maig ja van publicar la nova cançó i el nou videoclip “Massa bé“, que és probable que sigui una de les cançons que formin part d’aquest nou projecte musical.

Les entrades del concert de presentació del mes de maig, que s’emmarca dins del festival Strenes, surten a la venda avui 14 de desembre a les 20:00h, i es poden comprar en aquest enllaç. És un dels únics concerts del festival que se celebrarà a la capital catalana -juntament amb el de Magalí Sare-, ja que tots els altres espectacles emmarcats dins de Strenes tindran lloc a la ciutat de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa