MónTerrassa
El terrassenc Alberto Demomento presenta “Los bailes de mi vida” a Barcelona
  • CA

L’actor i monologuista terrassenc Alberto Demomento actuarà al teatre Aquitània de Barcelona el 17 d’octubre i 7 de novembre per representar la seva funció “Los bailes de mi vida“. L’artista arrodoneix aquest darrer trimestre del 2021 amb aquesta participació en aquest teatre històric barceloní, i existeix la possibilitat d’incorporar-se una tercera data, però aquesta encara està per confirmar. “Los bailes de mi vida” és un espectacle en què Demomento repassa amb el seu humor surrealista els balls que han marcat la seva vida i la de tota la seva generació, “l’espectacle que et faré oblidar que estem a punt de morir per una pandèmia mundial”, relata ell mateix d’aquesta funció. Demomento també defineix les seves funcions com uns espectacles que “van emocionar a Steven Spielberg”.

L’artista trepitjarà amb força la ciutat comtal, però també té una altra cita amb la seva ciutat natal. Demomento actuarà a la Sala Crespi de Terrassa el 20 de novembre, on hi representarà “Las mujeres mandan“, una funció que serà gravada en directe per posteriorment llençar-la i compartir-la en diferents formats.

“Ambaixador de Terrassa”

Demomento porta més d’una dècada voltant per diferents pobles i ciutat, fent diferents circuits per portar la comèdia a tot arreu, amb diversos espectacles amb un gran èxit de públic i de crítica. Vagi on vagi, té molt clar que sempre fa “d’ambaixador de Terrassa, ja que porto el nom de la meva ciutat allà on actuo”, declara. Demomento va néixer el 1974 al barri de Poble Nou, i afirma que sempre ha fet gal·la del seu amor per la seva ciutat allà on ha actuat.

L’agència i productora Zoopa s’encarrega de la representació d’Alberto Demomento que a partir de l’any que ve vol donar un salt qualitatiu a la seva carrera com a còmic i monologuista, amb nous projectes teatrals i audiovisuals que està enllestint actualment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa