MónTerrassa
Terrassa vol donar visibilitat als projectes artístics sorgits durant la pandèmia
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura, ha posat en marxa el projecte Arts Confinades. L’objectiu d’aquesta iniciativa es donar visibilitat i posar en valor els projectes creatius que la ciutadania està duent a terme durant aquests dies des de casa seva. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Terrassa vol mostrar i visibilitzar el talent local i posar en valor la cultura en general i les Arts Visuals en particular com a un dels vehicles més potents de comprensió d’una situació d’excepcionalitat i entomar-la d’una manera creativa i proactiva.

Fins al 20 de juny de 2020, les persones interessades en participar del projecte podran enviar les seves obres per correu electrònic a l’adreça [email protected]. La convocatòria està oberta a tots els terrassencs i terrassenques majors de 16 anys, que per participar, hauran d’enviar: – Una imatge amb el nom de la seva creació i les seves mides (màxim 2 MB) – Incloure una descripció de la motivació que va portar a la creació de l’obra (en un màxim de 600 caràcters, espais inclosos). Els treballs hauran d’anar acompanyats del nom i cognoms, data i lloc de naixement, número de DNI, contacte e-mail i contacte telefònic de la persona que presenta el projecte.

Un cop finalitzat el període de presentació dels treballs es durà a terme una selecció de les obres presentades que entraran a formar part d’una exposició a la Sala Muncunill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa