MónTerrassa
Terrassa torna a protagonitzar un capítol de Buga Buga
  • CA

Un personatge interpretat per una actriu terrassenca és el protagonista del nou capítol de la sèrie de TV3 Buga Buga. Emma Arquillué, filla del reconegut actor Pere Arquillué, es posa en la pell de l’Àlex, una jove que aprofita el temps d’espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada al seu nòvio, Marco, que viu a Toronto. Durant la videotrucada, la parella se sincerarà i parlaran del que la distància està provocant en la seva relació.

Aquesta és la sinopsi de “Tinder“, el capítol 5 d’aquesta nova sèrie que es pot veure cada dilluns, a les 22.05h a la televisió catalana. Cadascun dels episodis són independents, els quals alternen la comèdia el drama i el gènere romàntic, on els personatges es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones. Això sí, tots tenen el mateix escenari: una bugaderia, de Barcelona o bé de la seva rodalia. En total són sis capítols, dels quals tres compten amb presència terrassenca. En el primer episodi, ja disponible al web, “Amigues”, hi podem trobar Pere Arquillué, personatge secundari. En el segon, “Triangle” també es podrà gaudir de la interpretació d’un actor egarenc molt de moda, Roger Batalla, protagonista juntament amb l’actriu Vicenta N’Dongo.

Emma Arquillué (Terrassa, 1995) es va graduar el 2019 en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. També té un grau en música i l’instrument violí. Abans però ja s’havia endinsat en el món de l’espectacle participant en diverses masterclass fetes a Londres o París. Actriu des de petita, ha creat la seva pròpia companyia, FVCIT, amb la qual ja porta dos espectacles en marxa. Malgrat que ha estat més present en obres de teatre, també l’hem pogut veure en papers en diverses sèries de televisió com Mar de Fons, Zoo, o la més recent, Los herederos de la tierra. El seu primer llargmetratge ha estat el 2020 amb El sitio de Otto, d’Oriol Puig.

Emma Arquillué protagonitza un dels episodis de la sèrie Buga Buga | TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa