MónTerrassa
Terrassa Street Art posa el punt i final a la 6a edició amb un gran espectacle

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras; acompanyada dels responsables de la direcció artística del projecte participatiu Terrassa Street Art i membres de Barcelona Clàssic Concert, Joan Martínez Colàs i Laia Camps; ha presentat aquest dimarts a la Biblioteca del Districte 2 l’espectacle participatiu “Tots som artistes”, resultant de la 6a edició del projecte d’art comunitari Terrassa Street Art. L’espectacle es podrà veure el diumenge 20 de juny, a les 20 h, a l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa. Aquest projecte està impulsat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa amb la direcció de Barcelona Clàssic Concert com a iniciativa d’art comunitari i dinamització cultural al territori.

Terrassa Street Art és un projecte que utilitza l’art com a eina d’integració i cohesió social, fomenta entre els seus assistents (tant infants, com joves i adults, fent un gran èmfasi en la participació de col·lectius amb capacitats diverses) una vivència artística i l’oportunitat de participar en un espectacle final.

Terrassa Street Art ha comptat amb la realització de tallers als diferents barris de la ciutat en diferents disciplines artístiques. Així, s’han dut a terme tallers musicals (treball de veu i moviment) impartits per Laia Camps, Joan Martínez Colás i Atenea Carter, tallers de pintura amb Carmen Valverde i de grafitti amb Mohi Lee. En aquesta edició del Terrassa Street Art marcada per la pandèmia, les primeres sessions dels projecte es van fer de manera virtual però la majoria s’han pogut portar a terme de manera presencial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa