MónTerrassa
Terrassa es proposa retenir i atraure el talent audiovisual
  • CA

Terrassa no vol deixar escapar el talent audiovisual que té a casa i a més, vol atraure’n de nou. Aquest és un dels objectius que es troben emmarcats dins del projecte Pla d’Impuls i dinamització de l’Audiovisual a Terrassa, impulsat des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa. No és l’únic, ja que el document contempla diverses actuacions que apunten a diferents eixos claus per continuar sent una ciutat “competitiva” en el sector.

Així, a més de la recerca de talent, també s’hi compta la necessitat d’establir aliances estratègiques. Afavorir la col·laboració de les empreses del sector audiovisual i potenciar-ne el creixement i atreure’n d’altres que aportin un valor afegit a la ciutat també forma part de les prioritats d’aquest projecte. Sense oblidar, que es vol que el sector de l’audiovisual també sigui un motor de creixement econòmic i generador d’ocupació.

La primera de les accions que tindran lloc serà aquest dimecres, 9 de febrer, a dos quarts d’onze al Parc Audiovisual de Catalunya. Serà un cicle de formacions i sessions de treball que comptarà amb ponències d’experts i que estarà dedicada a “sensibilitzar i formar a les persones emprenedores i empresàries del sector”. Aquest dimecres, la primera de les jornades (clica aquí per accedir al formulari d’inscripció) es debatrà, de forma més concreta, els “beneficis” d’invertir en produccions audiovisuals, és a dir, “analitzar els aspectes jurídics, fiscals i de negoci que es plantegen en les inversions en produccions audiovisuals, tant si es realitzen a través d’Agrupacions d’Interès Econòmic (AIEs) com a través d’altres figures igualment previstes per la normativa tributària. La jornada començarà amb una xerrada moderada per la gerent del Parc Audiovisual, Cristina Brandner, i que comptarà amb diferents professionals especialistes en el sector. Un cop finalitzi, els assistents podran realitzar una visita guiada al Parc.

Per al regidor d’Economia Social i Innovació i Projectes audiovisuals, Pep Forn, “amb aquesta primera sessió del Cicle “Projectem l’Audiovisual” pretenem donar a conèixer a tota la ciutadania, però molt especialment al teixit d’agents de la nostra ciutat i concretament a pimes i empreses, el potencial i possibilitats que ofereix aquest sector. Estem convençuts que amb aquesta línia de promoció econòmica vinculada a la innovació i a la tecnologia en l’àmbit de l’audiovisual sumem en aquest esforç que fem per atraure, consolidar i fer créixer empreses de la cadena de valor del sector”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa