MónTerrassa
La Nova Jazz Cava de Terrassa acull el primer tast d’El Desconcert d’iCat
  • CA

Terrassa donarà el tret de sortida a “El Desconcert 2023” amb la celebració del primer dels quatre concerts previs a la gran festa anual d’iCat. Flashy Ice Cream, Elane, els terrassencs Hereus del Beat, Sr. Chen i Jordi Ganchitos es reuniran a la Nova Jazz Cava aquest dimarts 21 de febrer a les 21h per al primer concert, on interpretaran diferents temes de manera conjunta per oferir “un espectacle inèdit i divertit”, exposen en un comunicat.

“El Desconcert” és la gran festa anual de l’emissora musical iCat celebrada des de l’any 2016 que reuneix artistes del panorama musical català per oferir un gran concert. En aquesta sisena edició, l’organització ha decidit estendre l’esdeveniment i descentralitzar-ho amb quatre concerts de petit format, a part de la tradicional festa anual.

Un primer tast a Terrassa amb cinc pilars del panorama musical català

Les cinc bandes que actuaran en el primer concert a Terrassa s’han convertit en pilars del panorama pop català en molt poc temps. Serà “una festa col·laborativa amb espai per a la sorpresa”, expliquen, que aglutinarà “el trap generacional de Flashy Ice Cream; el rap dúctil d’Elane; la maduresa creativa del productor Sr. Chen; el hip hop clàssic dels terrassencs Hereus de Beat; i l’heterodoxa proposta de Jordi Ganchitos”. Afegeixen que “el format serà el mateix, amb la formació de parelles musicals no habituals o inesperades”.

El Desconcert 2023: De Terrassa a quatre municipis més de Catalunya

Després de Terrassa, la festa de l’emissora musical i cultural del grup passarà per Girona (16 de març), Valls (30 de març) i Lleida (25 d’abril) abans de la cita el 9 de maig a la Sala Apolo de Barcelona. La iniciativa d’ampliar El Desconcert d’iCat pel territori coincideix amb la commemoració del 40è aniversari de Catalunya Ràdio.

L’organització ofereix invitacions dobles disponibles. Per aconseguir-ne només s’ha de contestar una pregunta a través de la pàgina web d’iCat. Expliquen que en cas que el nombre d’encertants superi la quantitat de places disponibles, les invitacions dobles s’atorgaran per sorteig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa