MónTerrassa
Terrassa presenta un Festival TNT més ampli i divers que mai tot i la Covid-19
  • CA
Un dels espectacles que es podran veure al Festival TNT 2020
Un dels espectacles que es podran veure al Festival TNT 2020 | Festival TNT

!--akiadsense-->

Amb la voluntat ferma d’apostar per la cultura i per la creació escènica contemporània, el festival TNT – Terrassa Noves Tendències engega aquest divendres la seva tretzena edició, que se celebrarà del 9 a l’11 d’octubre a la ciutat de Terrassa. El festival d’arts vives i nous formats presentarà en 10 espais diferents fins a 16 propostes de creadors i creadores contemporànies, de les quals 7 són estrenes. Una edició que, en plena pandèmia de la COVID19, es celebrarà gràcies al compromís i l’esforç col·lectiu d’organitzadors i institucions per tirar-la endavant, tot i la incertesa.

Les funcions compliran amb les restriccions d’aforament i s’aplicaran estrictament totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents, seran presencials i, a més, quatre d’elles es podran seguir en streaming (Explore el jardín de los Cárpatos de José y sus hermanas, It don’t worry me d’Atresbandes, Teatro Amazonas d’Akzona&Toloza i Lo pequeño de Cris Blanco, Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor). El preu dels espectacles anirà dels 3€ als 11€, i alguns seran gratuïts.

El TNT manté enguany el compromís de donar suport pràctiques artístiques innovadores que impulsin nous formats i desbordaments de l’escena. Ecologia, desigualtat, gènere, diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies són algunes de les temàtiques que abordaran els artistes programats. A més, la idea de comunitat, identitat, transdisciplinareïtat, debat i espectadors actius són conceptes que ressonaran en la majoria de les peces, que enguany tenen un fort segell local i nacional. El TNT d’enguany serà més ampli i divers que mai i establirà més complicitats amb la ciutat i les seves institucions culturals, associacions i col·lectius diversos.

Consulta aquí tota la programació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa