MónTerrassa
Terrassa es prepara per un inici de 2021 amb divuit espectacles d’arts escèniques
L'espectacle Alguns dies d'ahir
L’espectacle Alguns dies d’ahir | TAE

!--akiadsense-->

Les arts escèniques a Terrassa no volen aturar-se. Malgrat la delicada situació de pandèmia en què encara ens trobem, el sector vol continuar viu i actiu. Des de Terrassa Arts Escèniques aquest dijous s’ha presentat la temporada de gener a juny del 2021. En aquests sis mesos, s’han programat un total de 18 espectacles, quatre dels quals són obres que estaven previstes el 2020 i que per culpa de la Covid no van poder veure’s. “L’objectiu ha estat fer una programació que ens permetir veure visions i disciplines diferents, que no només es dediqui a entretenir-nos sinó també que ens faci reflexionar”, ha manifestat la directora de Programes de Teatre del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Giulia Poltronieri. “Ho tenim tot a punt per poder obrir-nos molt més a la ciutat, i sobretot, cada dia. La cultura és segura i la cultura cura, no tingueu por de venir a gaudir del teatre”, ha ressaltat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

Sota el lema “El teatre t’empodera. El teatre t’estima”, la programació es pot repartir entre tres conceptes o eixos centrals (es pot accedir a cada espectacle clicant-hi a sobre): per una banda, el concepte de pèrdua (José Sacristán amb “Señora de rojo sobre fondo gris” o l’egarenc Oscar Intente amb “El vell León“, i l’últim Àlex Rigola amb “La Gavina“), per l’altra, el concepte d’identitat i nacionalisme (“Radio Sarajevo”, “Sobre la tirania”, “Nation is born in me” i “Alguns dies d’ahir”). El tercer gran eix és l’humor i el somriure que el trobarem encarnat en espectacles com el de Les Antoniettes i “Un dia qualsevol“, “Ex-libris” de la Cia Vöel, i la cia Calòrica amb “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda“).

A això, caldrà afegir-hi que el març a Terrassa estarà dedicat a la dansa i des de Terrassa Arts Escèniques volen paticipar-hi activament amb quatre obres (Junyi Sun amb “Am I a Bruce Lee“, la dansa vertical d'”Euforia“, i el bailaor Juan Carlos Lérida que portarà “La Hora ritual“; i la dansa familiar de gran format amb “Marúnica“.). De la mà del festival TNT arribaran dues peces: “Versiones parciales y erroneas de mi vida y mi gloria” i “Turba” de la companyia mig egarenca Mos Maiorum.

I a tot això, no cal oblidar la programació familiar, que enguany es vol també potenciar les altres disciplines i així es podrà gaudir des de la dansa, a les titellles o al circ amb espectacles com “La gallina dels ous d’or“; “Hai, la pescadora de somnis“; o el circ d'”Envà“.

Junyi Sun amb Am I Bruce Lee
Junyi Sun amb Am I Bruce Lee | TAE

!--akiadsense-->

Protocol Covid 100%

El tècnic d’Arts Escèniques del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Gabriel Sicília, ha estat l’encarregat d’explicar totes les mesures Covid que s’estan prenent perquè la tornada als teatres sigui el més segura possible. I ha manifestat que “estem preparats per reaccionar i adaptarn-nos a les noves directrius que vagin sorgint” des de Procicat.

Així, el personal de Teatre Arts Escèniques continua fent “teletreball” mentre que personal extern com tècnics i neteja segueixen tots els protocols de seguretat i desinfecció. També s’és rigurós amb les bombolles que conformen les companyies residents o les que venen a actuar.

Pel que fa al públic, Sicilia subratlla que quan es compra una entrada, el sistema bloqueja totes aquelles que estan al voltant, garantint així la distància mínima entre diferents grups familiars. Els accessos d’entrada i sortida són esglaonats. I els programes de mà per ara no s’han pogut imprimir, però es disposa de tota la informació a https://www.terrassaartsesceniques.cat/

L'espectacle familiar La Gallina dels ous d'or
L’espectacle familiar La Gallina dels ous d’or | TAE

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa