Terrassa acollirà el pròxim dia 19 de març una gran Fira del Conte. Impulsada des de l’associació Vet Aquí Que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, tindrà lloc dissabte a la plaça de la Torre del Palau. És l’activitat estrella de l’Enfila’t però no l’única. I és que el dia abans, divendres, els contes ompliran tota la ciutat. Ho faran amb grans sessions de contecontes a les biblioteques municipals. Així, aquelles famílies que es vulguin acostar per escoltar algun dels contes ho podran fer a:

Bct: Cesc Serrat i Germinal Prat

Bd2: Susagna Aróztegui 

Bd3: Joan Gràcia i Jaume Valls

Bd4: Montse Freixa i Montse Maldonado

Bd5: Sílvia C. Escobar i Agustí Planas

Bd6: Asja Schalekamp i Marta Martí

Tanmateix, s’informa que per poder assistir a alguna de les narracions de contes que es faran el divendres a les sis de la tarda cal fer inscripció prèvia que la podeu fer d’una manera presencial o bé trucant per telèfon. Excepte la Bd6, a la resta cal inscripció. 

Una desena de participants

I dissabte, la Fira del Conte comptarà amb la participació d’autors i il·lustradors terrassencs. A més de la presència de dues llibreries de la nostra ciutat que aposten fortament per aquest gènere narratiu. I per arrodonir-hi durant tot el dia hi haurà narracions de contes. Els horaris en què la fira estarà oberta són d’onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Perquè els amants del conte es puguin organitzar millor, des de Vet Aquí Que han facilitat la llista d’autors que es trobaran presents en horari de matí o de tarda. Són els següents:

Matí:

– Tessa Julià (autora)

– Míriam Armengol (autora)

– Mònica Llamas (autora)

– Llibreria Bambú

– L’Orella Verda

Tarda:

– Anna Clariana (il·lustradora)

– Mercè Ortí (il·lustradora)

– Lluís Prats (autor)

– Tessa Julià (autora)

– Cristina Olivares (autora)

– Llibreria Bambú

– L’Orella Verda

Nou comentari

Comparteix