MónTerrassa
Terrassa Música Moderna programa catorze concerts i amplia les sales
  • CA

Nova temporada del Música Moderna a Terrassa amb una catorzena de concerts programats i amb més sales on acollir-les. Aquest dilluns, 27 de desembre, el servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa ha presentat què ens espera entre els mesos de febrer i maig. Diferents estils musicals amb una programació que combina noms ben destacats a nivell estatal acompanyats de joves artistes locals, i un marcat accent femení. Des de l’electrònica, a cançó d’autor, a hip-hop a flamenc, passant per pop, soul o trap i música urbana… un bon poti-poti de la mà d’artistes com Nacho Vegas, el Petit de Cal Eril, Rufus T. Firefly, Pawn Gang o Mayte Martín.

Enguany a més, s’ha decidit ampliar les sales on poder gaudir dels concerts. La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha explicat que als escenaris ja habituals com el Teatre Principal, l’Auditori Municipal, o la Nova Jazz Cava, el TMM suma aquest any “algunes sales privades de la ciutat, amb la voluntat d’anar incorporant aquests espais a la programació“. Des del govern asseguren que l’objectiu és “refermar el compromís de donar suport a un sector molt castigat per la pandèmia i al mateix temps fem un pas per descentralitzar, encara més, l’oferta del TMM per fer-la arribar a tot el territori”.

En aquest sentit, Boladeras ha afegit que: “seguim treballant per anar de la mà amb tots els agents culturals de la ciutat. Per això, i amb la voluntat de sumar nous actors i noves sinergies, la Temporada de Música Moderna de Terrassa ha establert col·laboracions amb festivals locals com el Ritmes & Soul o el Fred Festival amb l’objectiu de millorar la oferta cultural i musical a Terrassa”.

La proposta que obrirà la Temporada de Música Moderna de Terrassa 2022 serà el concert de Exxasens, el diumenge 6 de febrer a la Nova Jazz Cava. La banda, fundada el 2008, portarà a Terrassa un potent directe recolzat per una brillant part multimèdia per presentar el seu sisè àlbum d’estudi, “REVOLUTION”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eugènia a desembre 28, 2021 | 08:24
    Eugènia desembre 28, 2021 | 08:24
    Em sembla fantàstic això d'incloure algunes sales privades, en aquest moment els podria suposar la diferència entre sobreviure o no. Quines sales són, si us plau, que em moro de ganes de saber-ho?!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa