MónTerrassa
Terrassa homenatja Miquel Farré
  • CA
El pianista Miquel Farré | CCT

!--akiadsense-->

Terrassa homenatja aquest divendres a les 21h al pianista Miquel Farré. Personalitats del món polític, cultural i social participaran en aquest acte on es presentarà el CD ‘Miquel Farré, 30 anys de música al Centre Cultural Terrassa’ i s’oferirà un recital de Marc Sumsi, deixeble del mestre Farré. L’entrada és gratuïta i es pot adquirir a través del web del Centre Cultural o bé a taquilla.

Miquel Farré, reconegut pianista terrassenc i amb una dilatada trajectòria, ha realitzat més d’una trentena de concerts al Centre Cultural Terrassa, és per això, que la ciutat i el seu deixeble Marc Sumsi, homenatja al seu mestre en el mateix espai. L’acte comptarà amb els parlaments d’Eduard Vives, representant del Centre Cultural i programador dels concerts de Miquel Farré, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, el regidor de cultura, Amadeu Aguado i el mateix Miquel Farré. L’acte s’ha fet amb la col·laboració d’Òmnium Cultural.

Nascut a Terrassa al 1936, Miquel Farré és un dels pianistes catalans més destacats de la seva generació i un nom de prestigi dins del panorama concertístic actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa