MónTerrassa
Terrassa gaudeix i aprèn amb el Sex Education Film Festival
  • CA
Primera sessió del Sex Film Education
Primera sessió del Sex Education Film Festival | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Aquest dilluns la tarda va tenir lloc la primera jornada del Sex Education Film Festival, que se celebra al Cinema Catalunya els dies 22 i 23 de febrer. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, que va donar la benvinguda a les persones assistents a través d’un missatge prèviament enregistrat.

La primera edició del Sex Education Film Festival neix com un festival internacional de curtmetratges sobre l’educació sexual amb l’objectiu d’educar, difondre i divulgar la importància d’aquesta temàtica. Un total de 29 pel·lícules, dels 180 curts presentats, han passat a la selecció oficial. En funció de l’edat del públic al qual s’adrecen, els treballs seleccionats s’han dividit en dues categories: Teens Education (a partir de 12 anys) i Adults Education (a partir de 18 anys). S’han programat dues sessions matinals per projectar els curts de la categoria Teens, amb l’assistència de l’alumnat de centres educatius de Terrassa, i dues sessions vespertines on es mostren els curts de la categoria Adults, obertes a tots els públics.

El lliurament de premis tindrà lloc aquest dimarts, dia 23, un cop finalitzada la sessió d’Adults. Els guanyadors del Sex Education Film Festival, que compta amb el suport de la Societat Municipal de Comunicació i de la regidoria de Cultura i suma a l’estratègia global de l’Ajuntament com a Ciutat Creativa del Cinema per la Unesco, Terrassa City of Film, s’escolliran per votació popular a través d’un codi QR i es faran públics properament degut a les restriccions marcades pel Procicat en relació amb la crisi sociosanitària de la Covid-19. El Festival compta amb dues categories de premis: premi del jurat i premi del públic, tant en la categoria Teens com en la d’adults.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa