Crea Dance Company by Maria Rovira

Crea Dance Company by Maria Rovira | Crea Dance Company by Maria Rovira

Després de l’èxit de Carmina Burana, estrenat la temporada passada, el Centre Cultural Terrassa ha encarregat una nova producció a Maria Rovira i Crea Dance Company que obra la tardor de la 36a Temporada BBVA de Dansa. En aquesta ocasió, la coreògrafa porta a escena una dansa plena d’al·legories a la vida, la mort i la injustícia partint de la relació que va establir Mozart amb Déu quan va crear el Rèquiem. Es podrà veure en una doble funció, el dissabte dia 19 a les 20h i el diumenge dia 20, a les 18h.

La posada en escena fusiona diferents estils, cultures i moviments artístics: antigues danses barroques, àrabs, africanes, budistes, indígenes…Rovira s’endinsa i aprofunditza en un univers de sentiments i emocions comuns a tota la humanitat contagiant-nos amb una dansa enèrgica i hipnòtica. L’espai escènic tindrà un format circular, situat al centre de l’auditori, i estarà envoltat pel pati de butaques. El conjunt musical, format per solistes, l’Orquestra Simfònica del Vallès i els cors Cantiga i Montserrat, també estarà a la vista dels espectadors ja que se situarà al fons de la sala.

Crea Dance Company by Maria Rovira

Rèquiem de Mozart

Dia i hora: dissabte 19 d’octubre, a les 20h, i diumenge 20 d’octubre, a les 18h

Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340

Preu: 10-28€

Durada: 60’

Més informació: http://www.fundacioct.cat/programacio/crea-dance-foundation/

Venda d’entrades: Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció) Per internet www.fundacioct.cat Per telèfon 93 519 70 39

Nou comentari