MónTerrassa
Terrassa estrena un nou espai per a jam sessions
  • CA

Terrassa estrena aquest divendres, 25 de febrer, un nou espai dedicat a les jam sessions. Així es dona la benvinguda al cicle #PrincipalJam que consistirà en quatre concerts que tindran lloc al ‘foyer’ del Teatre Principal. Seran quatre divendres dels mesos de febrer, abril, maig i juny, on es podrà gaudir de bona música mentre es pren alguna cosa en el servei de bar de l’equipament, que està gestionat per Prodis.

L’entitat ha donat tot el suport a la idea ja que considera que “aquestes jam sessions mensuals són un nou pas en el camí per obrir aquest espai a la ciutat, i per tant una nova oportunitat per conèixer el que estem fent a Prodis, donant oportunitats laborals i formatives de qualitat al nostre col·lectiu, en un espai fantàstic i amb un ambient immillorable”, ha manifestat el gerent de la Fundació, Daniel Jorquera.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha manifestat que: “aquest projecte forma part del nou Centre de Creació d’Arts Vives de Terrassa i neix amb la voluntat de crear nous públics i d’obrir a la ciutat un gran equipament com el Teatre Principal, que miri al carrer com un espai obert a tothom i que aculli diferents propostes artístiques”.

Música i gastronomia

El projecte s’iniciarà aquest mes de febrer amb una primera proposta de jazz, un gènere musical estretament vinculat amb Terrassa, i amb la voluntat d’ampliar en el futur aquesta oferta d’actuacions amb altres disciplines vinculades als diferents àmbits de les arts vives. Serà divendres a les 22 h amb l’actuació del conjunt “Gemma Plans Project més convidats” amb Gemma Plans a la veu, Txema Riera al piano, Philip Bonet al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria. Un cop finalitzada l’actuació i després d’una breu pausa, els artistes principals convidaran altres músics a tocar i crear conjuntament a partir de la improvisació.

Les jam sessions que es duran a terme fins al proper mes de juny estaran acompanyades per una oferta gastronòmica preparada per a l’ocasió pel personal de Prodis, gestor del bar del Teatre Principal i estan programades els divendres 22 d’abril, 20 de maig i 17 de juny a les 21.30 h. Tots els concerts són gratuïts, amb aforament limitat a 40 persones, i caldrà fer reserva prèvia a través del correu electrònic [email protected] o mitjançant un missatge de Whatsapp al telèfon 615 63 93 02.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa