MónTerrassa
Terrassa “desconfina” la Seu d’Ègara, la Casa Alegre i el Castell Cartoixa
  • CA
Jardins de la Casa Alegre
Jardins de la Casa Alegre | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L ́Ajuntament de Terrassa reobrirà les portes de la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís i la Seu d’Ègara aquest dimecres 10 de juny. Durant les darreres setmanes, en aquestes seccions del Museu de Terrassa s’han realitzat diferents treballs de neteja, aprovisionament de material i adaptació d’espais amb l’objectiu d’adequar aquestes seccions a les normatives de seguretat i prevenció necessàries per a personal i visitants. Les dues seccions restants,el Centre d ́Interpretació de la Vila Medieval i la Torre del Palau, així com el Claustre del Convent de Sant Francesc començaran la seva activitat de visites al mes de setembre.

D’aquesta forma, dimecres 10 de juny, la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís i la Seu d’Ègara tornaran a rebre visitants en el seu horari habitual: el Castell Cartoixa de Vallparadís de dimecres a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h i diumenges, d’11 a 14 h; la Seu d’Ègara de dimarts a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h i diumenges i festius, d’11 a 14 h; i la Casa Alegre de Sagrera de dimecres a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i diumenges, d’11 a 14 h.

Per tal d’adaptar-se a l’actual fase de desconfinament i respectar les normes de seguretat i prevenció, les visites hauran de ser individuals i agrupades amb un màxim d’entre 5 o 10 persones segons l’espai, ocupant 1/3 de l’aforament i respectant sempre la distància adequada de seguretat. Durant les visites no estarà permès tocar objectes o manipular materials. Per accedir a les diferents seccions del Museu serà obligatori l’ús de mascaretes, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada i només estarà permès el pagament amb targeta de crèdit o dèbit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa