MónTerrassa
Terrassa dona el tret de sortida al nadal amb l’encesa dels llums
  • CA

Terrassa dona el tret de sortida al nadal amb l’encesa dels llums. L’acte oficial s’ha fet aquesta tarda-nit.

L’Ajuntament de Terrassa assumeix el cost íntegre de l’enllumenat nadalenc, destinant enguany més de 227 mil euros, que suposa un increment de la inversió en enllumenat i decoració d’un 16,87% respecte el 2020.

Amb l’objectiu de seguir donant suport al teixit comercial de Terrassa, reforça el guarniment dels carrers, places i eixos comercials amb nous elements decoratius i més punts de llum. A les ampliacions ja consolidades de l’any passat, aquest any se n’han afegit de noves, amb més de 700 punts de llum a la ciutat. A més, el guarniment es reforça amb 10 elements ornamentals en 3D distribuïts a 7 emplaçaments de la ciutat, als quals s’afegeixen els 4 elements en 3D que ha instal·lat Terrassa Centre als carrers del centre històric.

A banda, s’instal·len 7 rètols lluminosos amb les lletres TERRASSA a diferents indrets, cinc més que l’any passat, així com 10 rètols lluminosos amb la frase «Bones Festes».

L’avet de Nadal ja s’ha instal·lat al Raval de Montserrat. Es tracta d’un arbre de 12 metres d’alçada, procedent d’un viver especialitzat de Sant Hilari Sacalm i conreat seguint estrictes criteris de sostenibilitat. A més, també s’han instal·lat 5 arbres de Nadal metàl·lics i lluminosos a diferents punts de la ciutat.

Amb l’encesa, també s’han il·luminat amb llum de diferents colors la xemeneia de la Terrassa Industrial; la de Roca i Pous, a la Plaça Nova; la del Vapor Busquets, a la plaça de Salvador Espriu; la xemeneia Oliu, a l’antic Vapor Monset; així com el Monument a la Dona Treballadora i la Torre del Palau.

Emmarcat en la línia de suport al comerç de la ciutat, l’Ajuntament produirà el tradicional vídeo de Nadal, que es presentarà a primers de desembre, juntament amb les diferents campanyes i promocions que organitzen els diferents eixos comercials per aquestes festes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M:Isabel Miralles a novembre 27, 2021 | 18:56
    M:Isabel Miralles novembre 27, 2021 | 18:56
    M'agradaria el PESBRE, mes Estblia o
  2. Icona del comentari de: Anònim a novembre 28, 2021 | 09:10
    Anònim novembre 28, 2021 | 09:10
    Nadal..... Quin pal!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa