MónTerrassa
Terrassa té una cita amb l’art amb la 40a Fira del Dibuix
  • CA

La Fira del Dibuix arriba aquest any a la seva quarantena edició, organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Enguany se celebrarà, com és habitual, la primera setmana del mes d’octubre. Així doncs serà el diumenge 7 d’octubre des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre a la plaça Vella.

Aquest és un esdeveniment festiu i d’apropament del món de les arts visuals al carrer, despullat de les parets de les sales comercials. L’objectiu dels organitzadors és que els artistes mostrin darrere d’una taula la seva obra que pot anar d’esbossos, estudis, proves fins a obra definitiva. S’hi podrà veure una varietat de tècniques com el dibuix, la pintura, la il·lustració i el còmic. I estils molt variats que van del figuratiu fins a l’abstracte. Així mateix, hi haurà artistes de la ciutat però també de la resta de Catalunya.

Un any més, es comptarà amb la presència dels “urban scketchers” que fan els seus petits apunts “in situ”. Es tracta d’un moviment artístic cada vegada més ampli que dóna color amb el seu dibuix tant a la plaça com al centre la ciutat. També es podrà gaudir dels dibuixants de còmic i dels il·lustradors que mostraran la seva obra, a més de veure com creen els seus personatges i ambients a partir d’un estri de dibuix.

Les bases surten aquesta segona quinzena de juliol i les preinscripció a la Fira es farà el mes de setembre: del 3 al 12 de setembre per als socis i del 17 al 21 setembre per als no socis. La inscripció a aquesta Fira es manté en el preu de 30€ per als socis i 40€ pels no socis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa