MónTerrassa
Terrassa celebra la 15a edició del Circ de l’Any
  • CA

Terrassa acollirà la desena edició del Circ de l’Any, una bona manera de celebrar l’entrada al 2022. Com cada any, l’espectacle anirà a càrrec de l’associació terrassenca de circ Tub d’Assaig 7.70. Tindrà lloc el diumenge dia 2 de gener a partir de les sis de la tarda a La Factoria Cultural de Terrassa. Es tracta d’un espectacle únic creat específicament per aquestes dates assenyalades, una vetllada de circ amb molta emoció i que compta amb la participació d’artistes convidats de diverses disciplines.

Enguany, el convidat estrella serà Ton Muntaner, que arriba amb la seva especialitat, l’humor. També es podrà gaudir de l’habilitat de la grega Adriana Paraskeva sobre la corda llisa; o el número de la bàscula dels components de La Kanija. No hi faltaran les verticals espectaculars de l’artista de Palència, Luc Lucario; mentre que Cristian Uroz i Elise i Nils oferiran un espectacular xou de malabars de llum. És doncs un espectacle únic i irrepetible que arriba a la seva quinzena edició, la desena que es fa a LaFACT Cultural.

Dades de l’espectacle

Producció: Tub d’Assaig 7.70
Amb la participació de:
Ton Muntané – clown Andriana Paraskeva – corda llisa
La Kanija circ – bàscula Cristian Uroz Gutierrez – malabars de llum
Luc Lucario – verticals Elise i Nils – malabars i moviment

Circ de l’any
Dia i hora: 2 de gener, a les 18h
Preu: 12€
Durada: 60 min

L’Associació Tub d’Assaig 7,70 va néixer la tardor de 2007 a la ciutat de Terrassa de la inquietud d’un grup d’artistes de circ de compartir un espai on crear i desenvolupar els seus projectes personals i col·lectius. Amb el temps ha anat creixent -tant de recursos com de personal-, i actualment, la creació, formació, producció i exhibició de circ són els objectius de l’associació. Ofereixen tallers de circ i diferents activitats al llarg de l’any, entre les quals destaca l’espectacle Circ de l’Any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa