La dona del 600

La dona del 600 | CAET

Aquest diumenge engega la nova temporada teatral municipal de Terrassa. I amb festa grossa: tres funcions per a públic molt diversos. D’una banda, al Teatre Principal es podrà veure La dona del 600, de Pere Riera. Serà a les 18h amb un repartiment format per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas. Aquesta funció serà accessible i comptarà amb servei d’audiodescripció. A més, en acabar, tindrà lloc un col·loqui potsfunció amb els i les intèrprets al foyer del Teatre Principal. Un comèdia que té tots els ingredients per emocionar al públic, que es podrà sentir fàcilment identificat amb els personatges.

També aquest diumenge engega la programació familiar amb uns aires renovats per tal d’animar a les famílies a gaudir d’experiències úniques: més actives, immersives, sensorials i participatives. La primera de les obres que forma part d’aquesta programació és …i les idees volen, d’Animal Religion, que es podrà veure a les 12h i a les 17h del mateix diumenge al Teatre Alegria. Animal Religion és una companyia d’eclèctica formació dirigida per Quim Girón, buscador de l’equilibri, el so, el clown i el moviment animal. La companyia va ser guardonada amb el Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2015 pel seu espectacle “Sifonòfors”.

‘La dona del 600’: una comèdia amb contingut

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva flla Montse, metgessa sense fronteres que passa més temps lluny que no pas a prop, arriba de visita per trobar, al bell mig del menjador… un Seat 600! Un 600 que és idèntic al que la seva mare va conduir durant més de 40 anys. El vehicle supervendes dels 60 engegarà una còmica discussió plena d’ironia intel·ligent i dolça nostàlgia entre el pare i les seves flles, que treuran els drapets al sol alhora que recordaran la història familiar. Rebrà fns i tot l’exmarit de la Pilar, l’altra filla d’en Tomàs, que… per què està a casa de l’exsogre?

...i les idees volen

…i les idees volen | CAET

Circ contemporani per als més petits

Un espai circular i buit. Un cos, un micròfon, sis altaveus i vint-i-quatre llums protagonitzen aquest espectacle de circ contemporani. A través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d’acrobàcia, humor, joc, llum i música.“…I les idees volen” és un espectacle fresc on pocs objectes tenen molt de protagonisme i on petites troballes creixen fns a esdevenir escenes intenses, divertides i plenes de complicitat per enlairar-se amb el públic. Animal Religion treballa per innovar el circ i buscar-hi nous mitjans d’expressió. Des de l’inici de les seves creacions comparteix un espai on la llum, el cos i el so o la música emergeixen simultàniament creant una identitat pròpia.

Nou comentari