MónTerrassa
Terrassa arrenca l’any amb un gener farcit de jazz a la Nova Jazz Cava
  • CA

La Nova Jazz Cava encara el mes de gener amb un extensa i diversa programació musical que farcirà de jazz les tres primeres setmanes de l’any. Artistes com Anestesia Band i Chimbet, The Walkin’ Dads Sextet, Enrique Heredia, Big Mama Montse, Olvido Lanza, Pol Omedes, o Jofre Fité ompliran la programació de gener, després que el local celebrés aquest darrer mes de desembre el Cicle Especial Nadal.

Jazz modern i swing el primer cap de setmana a la Nova Jazz Cava

El primer cap de setmana el protagonitzarà el sextet vallesà-canadenc The Walkin’ Dads Sextet i el bateria Enrique Heredia. El sextet actuarà el divendes 13 a les 22:00h i oferirà una sonoritat particular amb el trombó, la trompeta i el saxo alt en un primer pla, amb “un gran arc estilístic dins la tradició del jazz modern -de Gerry Mulligan a Cannonball Adderley, de Horace Silver a Jimmy Heath-“, exposen. Per altra banda, el dissabte 14 a les 22:00h, Heredia presentarà en directe el seu nou treball discogràfic, que és “un compendi de coneguts estàndards de Jazz amb gran varietat de poli ritmes sense renunciar a la naturalitat del Swing”.

Big Mama Montse celebra 35 anys als escenaris a la Nova Jazz Cava

El següent cap de semtana, Big Mama Montse celebrarà els seus 35 anys als escenaris amb un nou repertori de composicions pròpies, el divendres 20 a les 22:00h. Sota el nom de Captain’s Brotherhood està molt ben acompanyada de Lorenzo Spinozzi a la guitarra i Hernán Fridman al baix elèctric. En un altre registre, Olvido Lanza i Juan Esteban Cuacci actuaran el dissabte 21 a les 22:00h. Una unió en nom d’un dels referents de la música popular, Astor Piazzolla, el “músic que va revolucionar les coordenades del tango”.

La Nova Jazz Cava obre les portes a joves creadors

Per últim, el tercer cap de setmana és per joves creadors. Pol Omedes presentarà el seu nou treball ¡Pura Vida! (The Changes, 2021) el divendres 27 a les 22:00h; i JF Trio conclou la programació el dissabte 28 a les 22:00h fusionant el jazz amb música electrònica, ritmes tradicionals, elements clàssics i fins i tot moments de punk-rock.

Les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa