MónTerrassa
Terrassa acull una nova edició del Cinefòrum per la Igualtat
  • CA
Ma Ma de Julio Medem, sobre la lluita del càncer de mama | Cedida

!--akiadsense-->

El cinema és, indubtablement, una eina magnífica per promoure canvis socials en el nostre entorn inmediat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Terrassa, es vol promoure la conscienciació i la sensibilització a través d’aquest potent mitjà que alhora ens permet gaudir i incorporar noves mirades i formes d’estar al món. Totes les projeccions van acompanyades d’un col·loqui, posterior a la pel·lícula, conduït per una persona experta en el tema, o protagonista dels fets que s’hi expliquen.

El Cinefòrum per la Igualtat, que aquest 2018 arriba a la seva 14a edició, proposa un any més un conjunt de pel•lícules de ficció i documentals fetes per i per a dones, que plantegen arguments, personatges i qüestions relacionades amb la diversitat social i els diferents models de masculinitat i feminitat.

En l’edició d’enguany, a més, es compta amb la col·laboració de diferents serveis de l’Ajuntament de Terrassa, com ara Cultura, LGTBIQ, Ciutadania, Universitats, Salut i Comunitat, i l’Oficina de Capacitats Diverses. Amb aquestes aportacions, es vol donar una mirada transversal de gènere als diferents àmbits de la vida, reflectits a cada pel·lícula. També es compartirà una de les sessions, “Amy”, amb la programació del 37è Festival de Jazz de Terrassa.

La primera projecció tindrà lloc el 19 de febrer a les 16.30h amb el fim “Ma Ma” de Julio Medem.

Consulteu aquí el programa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa