MónTerrassa
Terrassa acollirà el programa “Bailando con las estrellas”
  • CA
Roberto Leal i Rocío Muñoz, presentadors de ‘Bailando con las estrellas’. | Gestmusic

!--akiadsense-->

Amb la confirmació de la renovació d’OT 2018 al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, per després de l’estiu, la companyia torna ara a la ciutat amb aquest talent show dedicat al ball que és una adaptació del famòs programa creat per la BBC Productions. El programa és el nou format internacional de RTVE.

Roberto Leal, que també va conduir la passada edició d’OT fa el salt a ‘Bailando…’ i serà el presentador del programa acompanyat per l’actriu i model Rocío Muñoz, amb una bona trajectòria com a ballarina a Espanya.

‘Bailando con las estrellas’ és un format en què personatges famosos formaran parella amb ballarins de saló professionals en un espai en directe que s’emetrà des del Parc Audiovisual i que s’estrenarà molt aviat al prime time de La 1.

Format d’èxit internacional

El xou, format originari de BBC Worldwide, és un programa que RTVE produirà en col·laboració amb Gestmusic Endemol que ja ha estat adaptat amb gran èxit a 55 països de tot el món com Austràlia (‘Dancing with the stars’), Alemanya (Let ‘s dance ) o Argentina (‘Bailando por un sueño’), entre molts altres.

‘Bailando con las estrellas’ és un concurs en què competeixen 12 parelles formades per un famós/a amb un ballarí/a professional. Cada setmana hauran de demostrar a l’escenari la seva complicitat i versatilitat en diferents balls de saló (quickstep, rumba, tango, samba, pasdoble, foxtrot, samba, vals, txa-txa-txa …) i un jurat expert els valorarà i puntuarà. A més, els telespectadors també podran votar per la seva parella favorita. Els seus vots se sumaran als del jurat, i la parella amb menor puntuació serà expulsada. Només tres parelles arribaran a la final.

Un gran espectacle amb un curat càsting que es va estrenar amb èxit el 2004 a BBC One i que, més d’una dècada després, segueix conquistant a telespectadors de tot el món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa