Els amants del cinema fantàstic tenen una cita ineludible en el calendari d’octubre a Terrassa. El Cinema Catalunya organitza una marató de 12 hores seguides per gaudir de les millores pel·lícules del gènere a un preu molt i molt assequible, i a més, amb sorpreses i regals. Serà el pròxim dissabte 23 d’octubre, i la jornada s’iniciarà a les onze del matí i s’allargarà fins a la nit. En total es podran veure fins a sis pel·lícules, totes elles grans clàssics del cinema fantàstic. Hi haurà un abonament per veure-les totes pel preu de 24 euros, mentre que si prefereixes anar nonés a una sessió o dues, es poden comprar entrades individuals per 5 euros.

El planning de la jornada de les 12h fantàstiques és:

A les 11h: ET, el extraterrestre (1982), un clàssic de Steven Spielberg

A les 13.30h: El Exorcista (VOSE, 1973), amb la versió ampliada del director

A les 16.15h: El Hijo (2019), dirigida per David Yarovesky

A les 18.15h: El día de la bestia (1995), dirigida per Álex de la Iglesia

A les 20.45h: Film escollit per votació popular entre tres pel·licules: Mad Max (1979), Reservoir Dogs o Mars Attack. Es pot votar el film que es prefereixi clicant en aquí fins a les 23.59h del diumenge 17 d’octubre.

A les 23h: Joker (2019, amb Joaquim Phoenix en el paper de l’arxienemic de Batman)

Sortejos per a qui agafi un abonament

I els organitzadors avancen que aquelles persones que hagin adquirit un abonament podran optar a diversos premis: com un sorteig d’una sessió de tatuatges, un any d’entrada lliure al Cinema Catalunya, una samarreta de ls 12 hores Fantàstiques, o un val de 30 euros per gastar-se en botigues de TerrassaCentre. A més, tots els espectadors amb abonament podran gaudir de descomptes durant la jornada de dissabte en els comerços associats a l’esdeveniment. Cal recordar que l’abonament es pot adquirir per internet però cal passar a recollir la polsera per la taquilla en horari d’obertura del Cinema Catalunya abans del dissabte 23 a les 10.30h.

Un fotograma de la pel·lícula El Exorcista, de 1973

Comentaris

  Tomppa Octubre 14, 2021 | 11:32
  Feixisme doble o imposar el castellà via subtituls als catalans ... la normal seria V.O subtitulat en català, doblatge es feixisme amb una l'única excepció, esta fet als nens que encara no saben llegir ... doblatge = violar altres llengues i dialectes ... pero que si sense es una feixisme profunda ... emetre pelis en la llengua d'imperi ... quin fàstic feu ...
  Gaca Octubre 14, 2021 | 16:47
  Tomppa, tens una empanada mental.
  Andreu armengol Octubre 15, 2021 | 11:28
  Radical tomppa Quedar a casa ploramiques !

Nou comentari