MónTerrassa
Terrassa acollirà el retorn d’Operación Triunfo
  • CA
Retrobament de concursants d’OT | RTVE

!--akiadsense-->

L’acadèmia de Operación Triunfo reobrirà les seves portes a TVE per descobrir i formar nous talents musicals, així ho ha comunicat aquesta setmana de manera oficial la cadena espanyola. El Consell d’Administració ha autoritzat la producció d’una nova edició del talent xou que va canviar la història de la televisió a l’estat i que va llançar a la fama cantants com Rosa, Bisbal, Chenoa o Bustamante (estrella de la Festa Major de Terrassa aquest any). I, segons informa Formula TV, el Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a Terrassa, ha estat l’escollit per acollir no només el plató sinó també l’acadèmia. I és que l’antiga acadèmia on residien i es formaven els triunfitos, situada en una nau industrial a prop del plató original de Gestmusic, es troba totalment desmantellada i a la venda per 1,6 milions d’euros, segons recull el mitjà.

A mitjans de març els rumors s’havien disparat quan Toni Cruz i Josep Maria Mainat, exproductors executius de Gestmusic, productora d’Operación Triunfo, eren entrevistats a Versió RAC-1 i reconeixien que “existeixen converses avançades amb Televisió Espanyola, volen parlar amb nosaltres per veure com podem canviar el format”. Aleshores no van pronunciar-se sobre l’ubicació de la nova acadèmia ni a on aniria el plató, però el nom de Terrassa i les instal·lacions que proporciona el Parc Audiovisual sonaven amb força. A més, no eren desconegudes per a Gestmusic ja que a aquí hi han rodat altres programes com El número uno o Insuperables.

El passat 22 d’octubre, en un programa especial, se celebraven els 15 anys de l’estrena del concurs amb l’emissió de OT. El retrobament, una sèrie de documentals que va culminar amb un concert especial al Palau Sant Jordi de Barcelona, que va servir per reunir, per primera vegada des de llavors, a tots els concursants de la primera edició. Més de 4 milions d’espectadors van seguir aquests especials.

Guanyadors d’OT

OT1 Rosa López

OT2 Ainhoa Cantalapiedra

OT3 Vicente Seguí

OT2005 Sergio Rivero

OT2006 Lorena Gómez

OT2008 Virginia Maestro

OT2009 Mario Álvarez

OT2011 Nahuel Sachak

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa