MónTerrassa
Teresa Puig té una “Conversa entre onades” a Terrassa
  • CA
Una de les obres que es podran veure a l'exposició
Una de les obres que es podran veure a l’exposició | Teresa Puig

!--akiadsense-->

Teresa Puig, artista egarenca que resideix a Noruega, inaugurarà l’exposició Converses entre onades el dissabte 14 de setembre a les 17.30h. Amb aquesta mostra, l’Estudi Tigomigo de Terrassa inaugura la seva sisena temporada amb una programació amb un marcat accent terrassenc i femení.

L’artista converteix l’espai intangible d’aquestes trucades -milers de segons travessant temps i espai- en el protagonista d’una exposició que inclou fotografies i instal·lació. Converses entre onades és una evolució del treball que Puig ha desenvolupat els darrers anys i inclou peces d’exposicions anteriors i obres inèdites pensades per a dialogar amb l’arquitectura de la sala egarenca.

Artista egarenca i internacional

Teresa Puig és una artista multidisciplinària terrassenca que viu i treballa a Noruega. Master en Art Digital i Cultura, UOC-LABoral, (Universitat Oberta de Catalunya i Centro de Arte y Creación Industrial), Master en Belles Arts per la University of Wales Institute Cardiff, UK, postgrau en Escenografies i instal·lacions efímeres, SEAS i Universidad de San Jorge, i llicenciada en Visual Arts (First Class Hons), University of Gloucestershire, UK. Les seves obres s’han pogut veure a Noruega, Brasil, Azerbaijan, Georgia, Alemanya, Eslovènia, Lituania, Argentina, Londres, Estats Units, Perú, Mèxic i Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa