MónTerrassa
Tendresa i proximitat en l’estrena del Festival Terrassa Clàssic Kids
  • CA
La Cia Alla Corda va apropar la música clàssica als infants
La Cia Alla Corda va apropar la música clàssica als infants | Terrassa Música Clàssica

!--akiadsense-->

L’espectacle Múuusica a càrrec de la Cia Alla Corda va inaugurar el Festival Terrassa Clàssic Kids a l’Auditori Municipal de Terrassa. Aquest nou festival de caire familiar organitzat des del Servei de Cultura té com a objectiu apropar i donar a conèixer la música clàssica entre els infants i les seves famílies. El primer concert va estar adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys i, tal com s’esperava va ser un espectacle interactiu i carregat de tendresa en el qual els nens i nenes van poder sentir de ben a prop, potser per primer cop a la seva vida, com sona en viu un violí o una guitarra clàssica.

Les característiques de l’espectacle i el públic van requerir molta proximitat, per aquest motiu es va portar a terme a un espai reduït com és l’escenari de l’Auditori. Van poder gaudir de l’espectacle més d’una cinquantena d’espectadors. El conte es va anar desgranant a partir d’una simpàtica història de dibuixos animats de colors brillants, projectada a una pantalla que va servir de teló de fons. La història va tenir com a protagonistes simpàtics animals i elements de la natura que interactuaven amb els músics-actors i el públic, mitjançant una veu en off femenina.

El conte va ser il·lustrat musicalment amb melodies d’autors clàssics com Mozart, Schubert, Brahms, Brower entre d’altres. Es van treballar diferents conceptes musicals com fort-fluix, ràpid-lent i es van poder marcar, i fins i tot ballar, diferents ritmes proposats pels músics a partir de les peces musicals. Algunes d’aquestes peces van ser interpretades a cau d’orella entre els petits/es espectadors/res de manera molt notable per part dels dos músics-actors.

El proper concert del festival TERRASSA CLASSIC KIDS serà l’espectacle “SOLO” el diumenge 10 de novembre a càrrec del músic i comunicador Xavier Lozano.

Aquest cap de setmana es va inaugurar el Festival Terrassa Clàssic Kids
Aquest cap de setmana es va inaugurar el Festival Terrassa Clàssic Kids | Terrassa Música Clàssica

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa