MónTerrassa
El Teatre Radiofònic torna a la Ràdio municipal de Terrassa
  • CA
Imatge del 2012 del Quadre de Veus
Imatge del 2012 del Quadre de Veus | Ràdio Municipal de Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, dia 21 de setembre, s’enceta una nova temporada de Teatre Radiofònic a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2). Aquesta serà la quarta temporada en què es podrà sentir a l’emissora un programa de representacions teatrals amb caràcter setmanal. Serà tots els dissabtes a les tres de la tarda, i en redifusió a mitjanit.

El Teatre Radiofònic o Radioteatre va tenir la seva màxima esplendor durant les dècades dels anys cinquanta i seixanta del segle passat. Després, amb l’aparició de la televisió, caigué progressivament en l’oblit. L’antiga Ràdio Terrassa ja disposava, en aquells anys, d’una companyia d’actors estable que feia gaudir els oients amb les representacions dramàtiques que aleshores es representaven en rigorós directe.

El Quadre de Veus de Radioteatre, actualment adherit a la 95.2 Ràdio, és l’hereu d’aquell elenc teatral i és un dels pocs que encara es mantenen en actiu, no només a l’Estat, sinó també a Europa. Durant els més de setanta anys d’història, l’entitat ha representat un gran nombre d’obres a través de les ones hertzianes, primer a la desapareguda Ràdio Terrassa i des de fa ja deu temporades a les ones de la 95.2 Ràdio Municipal de Terrassa, amb “la voluntat de mantenir viu l’esperit de servir, alhora, d’entreteniment i d’instrument de divulgació de la cultura teatral”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa