MónTerrassa
Tastet de gralles i tabals dels Castellers de Terrassa a Sant Llàtzer
  • CA
Detalls dels Castellers de Terrassa
Detalls dels Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dissabte 19 de setembre, els músics dels Castellers de Terrassa es van desplaçar fins a la Residència de Sant Llàtzer per oferir un recital de cançons a les persones residents. Durant 5 anys la colla castellera ha realitzat una exhibició al pati del centre amb l’objectiu d’apropar el fet casteller a aquelles persones que presenten més dificultats per poder desplaçar-se a les places.

Enguany, l’activitat ha quedat marcada per la pandèmia de la Covid-19, com moltes d’altres, i no ha estat possible fer-la com sempre però els blauturquesa no han volgut perdre l’oportunitat d’oferir un tastet mitjançant un recital de gralles i tabals. Així, des del pàrquing de la residència, un grup de nou músics de l’entitat van animar el matí del dissabte les persones residents que van poder escoltar les cançons i veure als del carrer Pasteur des de les finestres.

Des de Castellers de Terrassa es valora molt positivament que s’hagi pogut realitzar aquesta col·laboració un any més amb la Residència de Sant Llàtzer. “Per a nosaltres és molt important poder venir a apropar el fet casteller a totes les persones, enguany la situació ens ha obligat a reinventar-nos per a poder estar a prop de la gent gran i des de la Residència de Sant Llàtzer ens han ajudat molt a poder-ho fer possible”, explica Elisabeth Arpal, presidenta dels blauturquesa. Després dels tocs de gralla i tabal els Castellers van rebre un obsequi fet a mà per la gent gran de la residència de Sant Llàtzer.

Els músics dels Castellers a l'Hospital Sant Llàtzer
Els músics dels Castellers a l’Hospital Sant Llàtzer | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa