Josafat, de Prudenci Bertrana, en un espectacle familiar
Josafat, de Prudenci Bertrana, en un espectacle familiar | Cedida

!--akiadsense-->

El Centre Cultural Terrassa presenta la nova programació d’espectacles d’aquesta tardor en què tindrà un bon grapat d’espectacles familiars però també dedicats a l’humor i als monòlegs per adults.

Macedònia | 6 d’octubre

Macedònia torna a demostrar amb el seu esperat nou disc Escandaliciós que després de quinze anys liderant la nova fornada de grups familiars del país, continuen en plena forma. En aquest concert gaudireu de noves cançons i de les melodies més vibrants del seu repertori.

Josafat | 13 d’octubre

La història del Geperut de Notre Dame català · Vè Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ. Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana per al públic familiar. Josafat, un campaner solitari habituat a l’alçada, que tan aviat juga amb una perxa de sis metres com amb el perill dels ganivets; és seduït per Fineta amb un llenguatge acrobàtic. El públic també veurà un jocs amb ganivets, teles o la follia de la roda cyr.

Alícia al musical de les meravelles | 16 de novembre

Després d’Aladín un musical genial i de Pinocho un musical para soñar, la productora valenciana Trencadís s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la recerca de la llibertat seran els companys de viatge de l’Alícia i emprendran un viatge ple d’aventures que els permetrà conèixer un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Carlos Martínez | 1 de desembre

L’asturià Carlos Martínez és un dels més prestigiosos mims del nostre temps i recentment se li ha reconegut els seus 36 anys de trajectòria amb el Premi Especial 2018 concedit per l’Organització Mundial del Mim. El seu espectacle Derechos Humanos mostra la discrepància oberta entre els drets humans i la seva execució, entre allò que està escrit i allò que succeeix dia a dia. Martínez repassa els articles de la Declaració dels Drets Humans en clau d’humor.

Circ de l’ Any | 28 de desembre

Dirigit i creat per Tub d’Assaig, arriba una nova edició d’aquest clàssic de la casa: la gran gala del Circ de l’Any. Els artistes oferiran un espectacle ben especial on hi haurà malabars, hula-hoops, equilibris, bicicleta acrobàtica, pallass@s i proeses increïbles!!

El Trencanous | 11 i 12 de gener

Adaptació d’aquest conte nadalenc per a un públic familiar inspirat en un conte fantàstic de Hoffmann que posteriorment va ser adaptat per Alexandre Dumas. El ballet, de Txaikovski, va ser estrenat el 6 de desembre de 1892 al Teatre Mariinski de Sant Petersburg, sota la direcció de Riccardo Drigo i amb la coreografia de Lev Ivànov. Serà a partir dels anys 60 que es farà més popular.

El mim Carlos Martínez
El mim Carlos Martínez | Cedida

!--akiadsense-->

Humor per adults

Orgasmos | 5 d’octubre

Roger Pera i Angela Monge presenten una comèdia sobre els dos sexes: les seves diferències, les seves virtuts, les seves debilitats, les seves actituds i sobretot, la manera com al final inevitablement un és el complement ideal de l’altre. Al cap i a la fi tots som el resultat d’un orgasme…o de dos! L’obra, on els dos i únics personatges són un home i una dona, fa una extensa anàlisi de les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des de l’època d’Adam i Eva fins a l’actualitat.

Andreu Casanova | 3 d’octubre

Després de l’èxit dels seus espectacles Cinquanta Ombres d’Andreu I i II, Casanova repeteix a Terrassa amb el xou Tinder Sorpresa. Un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que s’han posat de moda últimament. Tant si estàs solter o en parella, tots hem sentit parlar de la nova forma de buscar l’amor (o el que sorgeixi). Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, t’explicarà les seves anècdotes més divertides i resoldrà els dubtes més inquietants del flirteig virtual.

Okidok | 26 d’octubre

Billy i Piotre tenen cossos de somnis, cossos d’estrelles. Musculosos, elegants, hàbils i graciosos. Conscients de les seves increïbles qualitats, s’embarquen en una gran demostració dels seus talents. Experts i reconeguts internacionalment en el món del clown, a Slips Inside deixen de fer servir el maquillatge i les sabates grans i dónen pas al cos nu de l’acròbata. Els personatges són propulsats per les seves bogeries, les seves pretensions i la seva malaptesa. Gran Premi del Jurat al Festival de Clown de Milà 2009

Santi Rodríguez | 17 de novembre

Infarto ¡No vayas a la luz! tracta sobre un home madur i amb una vida familiar i estable pateix un infart que el deixa a les portes de la mort, llindar on repassa la seva pròpia vida i rep una revelació divina, viatge del qual aconsegueix tornar davant la sorpresa del públic. Santi Rodríguez torna de nou a Terrassa després del seu èxit Como en la casa de uno en ningún sitio.

L'humor més gamberro i picant amb Okidok
L’humor més gamberro i picant amb Okidok | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari