MónTerrassa
S’obre la convocatòria del 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar
  • CA
Guanyadors de la 39a edició del Concurs de Dibuix
Guanyadors de la 39a edició del Concurs de Dibuix | Fundació Antigues Caixes Catalanes

!--akiadsense-->

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, convoca el 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar, amb l’objectiu de servir d’estímul per a desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes de primària i d’educació especial en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, així com per fomentar la lectura en català mentre es treballa l’educació emocional i el respecte al medi ambient. Amb aquesta iniciativa, els mestres poden treballar els contes al centre docent des de vessants tan diverses com la plàstica, la llengua catalana i els valors socials i cívics. A més, al blog www.contesperaprendreaser.blogspot.com es poden trobar materials i recursos proposats per l’autora per treballar-los a l’aula.

L’edició d’enguany, Sis contes per cuidar el planeta, escrits per Júlia Prunés, tracta sis històries alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’Organització de les Nacions Unides es proposa assolir per tal de “Transformar el món” mentre arriba l’any 2030, i que ens volen conscienciar de la importància de cuidar el planeta. El concurs està obert a totes les escoles d’educació primària, així com a totes les escoles d’educació especial de Catalunya.

Consta de tres categories:

– Primera categoria: cursos de 1r, 2n i 3r de primària

– Segona categoria: cursos de 4t, 5è i 6è de primària

– Escoles d’educació especial (CEE i EEE)

Les escoles poden presentar un dibuix per conte i categoria, fins a un total de 12 dibuixos (6 dibuixos de cada categoria, 1 dibuix de cada conte), que han de ser seleccionats prèviament a l’escola. Les bases del concurs, document de participació i dibuix, i els contes es poden descarregar a la web www.fcaixescatalanes.cat.

El lliurament dels dibuixos té la data màxim del 12 de febrer de 2021, a la seu de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, mentre que l’acte de lliurament de premis es farà el dissabte 8 de maig del 2021, a les 12 h al Centre Cultural Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa