MónTerrassa
Sitges acull l’estrena del primer llargmetratge de La Lombarda Films
  • CA

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges ha acollit l’estrena catalana del primer llargmetratge de la productora de Rubí i Terrassa La Lombarda Films. La pel·lícula El último tren al Rock and Roll, va poder-se veure per primer cop a la Sala de Rubí el passat 17 de juliol, i ara ha pogut fer el salt a la gran pantalla a través d’un dels certamens més importants a nivell internacional. La pel·lícula es va projectar dins de la secció Brigadoon aquest dissabte 16 d’octubre, una categoria que acull llargmetratges, documentals i curtmetratges de temàtica de terror o fantàstic realitzats entre el 2020-2021 amb produccions independents.

Des de la productora es mostren molt satisfets de l’estrena ja que la sala amb un centenar de butaques va omplir el 100% d’aforament. A més, afirmen que tot i que “no tothom va poder entrar a gaudir del film, durant els pròxims mesos, la pel·lícula dirigida per Ignacio Malagón, i distribuïda per #ConUnPack Distribución, es podrà veure en altres festivals on ja ha estat seleccionada”. Per exemple, viajarà fins als festivals de Isla Calavera a Tenerife, Terror Molins o FKM Festival de cinema fantástico da Coruña.

Cal dir que El último tren al rock’n’roll ja compta amb el premi a millor llargmetratge de ficció internacional en el festival FICIME de Colombia i amb els guardons de millor edició per Ignacio Malagón i millor banda sonora per Gonçal Perales al Festival de Cine no visto de Linares.

Amb un pressupost ajustat i una ètica DIY, La Lombarda Films ha aconseguit crear un film que mescla diferents gèneres en una trama perfectament lligada i plena de sorpreses que no deixa indiferent a ningú. Per al rodatge s’ha comptat amb un planter d’actors i actrius de gran qualitat, on destaca Bruno Martín, de la productora A Man From Murcia, el membre de La Fura dels Baus Ivan Altimira o l’artista multidisciplinari Mbaka. La història posa fi a The Last Call, una websèrie que consta de tres temporades i que està disponible a Youtube.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa