MónTerrassa
Un “sisè sentit” per viure una experiència vegana i sensorial a Terrassa

L’Associació Vegana de Catalunya organitza una experiència gastronòmica vegana i sensorial única en el seu gènere presentada per primera vegada a Terrassa: “Sisè sentit“. L’acte serà el proper dijous 17 de març a les 21:00h a la Sala Born de Terrassa, en col·laboració amb la mateixa sala i el restaurant Zurito.

El xef i cofundador de l’entitat Juanjo León i el compositor de música electrònica Sharpen Strokes s’uneixen per una causa comuna: “La difusió i la conscienciació del veganisme i la lluita per la protecció del benestar dels animals i del Planeta”, afirma l’associació en un comunicat. I ho fan a través del “Sisè sentit”, on els comensals podran degustar refinats plats vegans 100% plant-based, envoltats de paisatges sonors originals, composats per reproduir en freqüències musicals les textures dels ingredients de cada plat. “Cada plat que he creat pretén fer connectar amb els elements vegetals, convidant a la reflexió sobre la naturalesa humana. Els plaers del bon menjar, juntament amb paisatges musicals que us proposem amb aquesta experiència, us faran gaudir dels àpats d’una manera profunda” comenta León.

“Parlar de veganisme encara és una mica tabú per a molts i sovint crea mal entesos i tensions”, diu Anna Garcia, vicepresidenta de l’Associació Vegana de Catalunya. “La nostra tasca com Associació és precisament apropar la gent a la causa, donar a conèixer i difondre el sentit ètic del veganisme, educar sobre la veritat que s’amaga darrere del consum de carn animal”. I ho fan a través d’esdeveniments gastronòmics com el del proper dijous, taules rodones, tallers de cuina, trobades formatives i activistes”, entre moltes altres.

“Sabem que el camí és llarg, però tenim l’esperança que amb els coneixements i les facilitats que tenim avui en dia, més persones prenguin consciència del que suposa la indústria càrnica, ja no únicament pels animals sinó pel futur del Planeta”, afegeix.

L’Associació Vegana de Catalunya està formada per activistes, nutricionistes, cuiners i artistes que, amb el lema “Veganes i no veganes, tothom és benvingut!” ens fa entendre que està obert a tots aquells que vulguin prendre’n part, conèixer i ajudar en la missió.

Nou comentari

Comparteix