MónTerrassa
Sis propostes de Terrassa Arts escèniques per un estiu “desconfinat”
  • CA
Dafnis Balduz i Carla Barroso i el seu espectacle Amics
Dafnis Balduz i Carla Barroso i el seu espectacle Amics | Christian Calet

!--akiadsense-->

Terrassa Arts Escèniques ha presentat la seva programació d’estiu dins del cicle Fem Estiu organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i que sorgeix amb l’objectiu de reactivar la vida cultural i social de la ciutat amb el lema “Un estiu per a tothom”. Sota el títol Arts escèniques desconfinades, portarà a diversos espais de Terrassa propostes per tornar a apropar les arts escèniques a les terrassenques i terrassencs.

Respectant totes les normes de seguretat vigents, s’hi trobaran propostes ben diferents, però totes pensades per poder-se realitzar en qualsevol fase del desconfinament gràcies a les diferents capes de lectura i nivells en les quals es poden representar. Així, la nova directora Giulia Poltronieri proposa peces que van més enllà de les quatre parets dels teatres: bars de la ciutat, espais verds propers però desconeguts (l’Anella Verda i les Rieres), etc. I que toquen vàries disciplines: el teatre, el moviment, la performance. Amb la intenció que tothom hi pugui participar, també hi haurà activitats destinades a diferents col·lectius (comunitat xinesa i arts marcials, per exemple), però la majoria seran obertes a tothom i es podran gaudir de forma presencial o online.

Totes propostes artístiques que artistes de Terrassa i d’altres ciutats han creat expressament per aquesta programació. Les actuacions seran gratuïtes amb aforaments limitats (amb reserva prèvia a [email protected]), excepte Amics que costarà 7 euros i es podrà comprar a traves de la web www.terrassaartsesceniques.cat.

El programa d'actes

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa