MónTerrassa
Una setmana per omplir de poesia Terrassa
  • CA

Terrassa es prepara per viure una setmana plena de poesia dins del festival Rauxa 2021, que enguany es dedica a Felícia Fuster. Aquest dimarts, 19 d’octubre, tindrà lloc el primer dels actes a les set de la tarda al Centre Cultural El Social (carrer Font Vella, 40) i que comptarà amb la presència de Neus Aguado, Antoni Clapés, Jordi Mas i Empar Sáez, els quals establiran un diàleg entre la seva obra pòetica i la se la poetessa homenatjada.

La jornada es reprendrà el dijous, 21 d’octubre, a partir de les set de la tarda a la Nova Jazz Cava de Terrassa. “T’obro la meva veu sota dels núvols” és un espectacle basat en poemes de Felícia Fuster i que anirà a càrrec de Marta Pérez Sierra (poeta), Aida González (dansa), Valeria Feigan (música) i Tònia Passola (documentació i selecció de poemes).

I el darrer dels actes dins de Rauxa 2021 tindrà lloc el divendres 22 d’octubre, a les set de la tarda, a la seu d’Amics de les Arta i Joventuts Musicals de Terrassa amb una conferència de la comissaria de l’obra literària de l’Any Felícia Fuster, Lluïsa Julià, que portarà per títol Felícia Fuster (1921-2012): Visc en exili damunt les paraules.

Festa a l’Ateneu

D’altra banda, l’Ateneu Terrassenc organitza per diumenge 24 d’octubre, la 64a Festa de la Poesia a la seu del carrer Sant Quirze. En aquesta nova edició hi participaran un total de quinze poetes, a més de 5 poetes joves. L’acte, presentat per Jordi Torres, president de l’Associació de Poetes Terrassencs, serà a les dotze del migdia, i tindrà dues parts. La primera, una conferència a càrrec del poeta i activista cultural de Vilafranca del Penedès, Santi Borrell, que parlarà del seu periple com a poeta. I de l’altra, es llegiran els poemes presentats a la Festa de la mà de Quadre de Veus de Ràdio Teatre 95.2 Radio Terrassa, sota la coordinació de Toni Garrich.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa