MónTerrassa
La Setmana de Jocs de Terrassa 2020 surt del carrer i entra a les pantalles
  • CA

Aquesta setmana s’havia de realitzar la Setmana de Jocs de Terrassa 2020. Malauradament, la situació sanitària originada per la Covid-19 amb les recents restriccions han impedit que se celebrés. Així doncs, Terrassenca de Jocs – Vadejoc ha decidit anul·lar els tallers, contes i jocs al carrer. Tanmateix, es mantenen algunes de les activitats programades.

D’una banda, es pot veure l’exposició “La interculturalitat lúdica en la iconografia filatèlica, a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, que estarà oberta fins el dia 13 de setembre, amb aforament limitat. En aquest espai també s’oferirà material per poder realitzar joguines a casa.

I d’altra banda, des de casa, també es podrà jugar per internet al “JOC del JOC”, amb ordinador o mòbil, a partir d’un enllaç o codi QR. En el blog de l’associació setmanajocsterrassa.blogspot.com i a l’instagram @vadejoc, es va informant de les activitats lúdiques que s’aniran proposant, “encoratjats per la bona acollida i resposta participativa que hem rebut sempre per part de les famílies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa