MónTerrassa
S’estrena ‘Blackwood’, amb Uma Thurman i rodada a Terrassa
Cartell promocional de la pel·lícula
Cartell promocional de la pel·lícula | Cedida

!--akiadsense-->

Blackwood (Down a dark hall) s’estrena aquest divendres als cinemes del nostre país. La pel·lícula dirigda per Rodrigo Cortés compta com a protagonista amb la reconeguda actriu de Kill Bill o Pulp Fiction, Uma Thurman. L’acompanyen en el repartiment AnnaSophia Robb, Taylor Russell, Isabelle Fuhrman o Victoria Morales. Es tracta d’una producció rodada en anglès de Nostromo Pictures, Temple Hill Entertainment i Fickle Fish Filmscon.

La pel·lícula es va rodar als estudis del Parc Audiovisual de Catalunya, ubicats a Terrassa, on es van construir des de zero tots els decorats. La pel·lícula és una adaptació de la novel·la homònima escrita per l’autora Lois Duncan l’any 1974.

Sinopsi

Cinc adolescents problemàtiques es veuen obligades a acollir-se a un programa experimental d’ensenyament impartit per l’enigmàtica Madame Duret (Uma Thurman) en l’internat Blackwood. Aviat comencen a mostrar talents singulars que no sabien que posseïen, i a tenir estranys somnis. Visions. Llacunes de memòria. Quan la frontera entre realitat i somni comença a fer-se massa difusa, totes comprenen per fi el motiu pel qual han estat cridades a Blackwood. Encara que ja pot ser tard…

Nou comentari

Comparteix