MónTerrassa
Sergi Belbel fa doblet a la cartellera teatral de Barcelona
  • CA
Una gossa en un descampat, a la Sala Beckett
Una gossa en un descampat, a la Sala Beckett | Beckett

!--akiadsense-->

El director teatral Sergi Belbel està d’estrena. I per partida doble. En aquests moments, dirigeix dues obres que es troben en cartellera en dues de les reconegudes sales de Barcelona. Per una banda, l’egarenc dirigeix Una gossa en un descampat, de Clàudia Cedó, a la Sala Beckett. Per l’altra, es pot veure Vaselina de Gabriele di Luca a La Villarroel.

Una gossa en un descampat

Una gossa en un descampat explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors. Descobrir que tens uns recursos amagats en un racó del teu soterrani que surten quan els necessites, quan els invoques. Es pot veure fins al 13 d’octubre a la Beckett. Entre el seu repartiment compta amb Pep Ambròs, Anna Barrachina o Queralt Casasayas.

La Júlia i en Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el seu fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix.

Més informació clicant aquí

Vaselina

Vaselina, explica la història d’uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats en un racó del món que primer els va il·lusionar, després se’n va aprofitar i finalment, ridiculitzar tràgicament. És la història dels que no han pogut pertànyer al món de l’èxit i el benestar. Pares desesperats i fills sense futur es veuen les cares en l’únic instant que els ha concedit la pròpia supervivència. Víctimes i botxins de la lluita pel poder i l’amor. Es pot veure fins al 20 d’octubre a La Villarroel. Entre el seu repartiment hi ha Lluïsa Castell, Joan Negrié o Joan Miquel Reig.

Els Estats Units, juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar donar el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura i Mina, la mare de Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit. Tot es complica quan, després de 22 anys d’absència, torna a casa el pare de Fil i exmarit de Mina, desvetllant a tots el seu perillós secret.

Més informació clicant aquí

L'obra de Gabriele di Luca es pot veure fins a finals d'octubre
L’obra de Gabriele di Luca es pot veure fins a finals d’octubre | La Villarroel

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa