MónTerrassa
“Ser llobes”, la nova exposició fotogràfica amb accent femení

La Sala Muncunill acull l’exposició fotogràfica “Ser llobes”, una mostra de fotografies de les artistes Elisa Miralles i Lurdes R. Basolí, realitzada en col·laboració amb el Festival Internacional de Fotografia Contemporània Emotiva i organitzada per l’Associació Fotogràfica de Terrassa Xafa’T. Forma part del total de dotze projectes expositius que s’han programat per aquest 2021 dins la programació d’Arts Visuals impulsada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, alhora que també s’emmarca emmarcada dins el Cicle de programació professional estable de la Sala Muncunill 2021.

La mostra, comissariada per María Santoyo, es pot visitar a la Sala Muncunill del 7 d’octubre al 7 de novembre, de dimarts a divendres de 16:00h a 20:00h, dissabtes d’11:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h, i diumenges d’11:00h a 14:00h.

“Ser llobes” és una reflexió al voltant del cànon de bellesa femení i, a través del treball de les seves creadores, reflexiona sobre “el despertar del cos femení com a primer pas per desfer-se de lligams i estereotips i caminar cap a un alliberament”, tal i com descriuen en un comunicat. Es tracta d’una breu història de la bellesa associada al cos de la dona objectualitzat sota la mirada masculina. Una exposició que arriba com a resultat dels dos processos creatius de les seves autores, que van confluir durant els mesos de pandèmia a través de la pantalla de l’ordinador, des d’on van compartir vivències i creacions fins a concebre aquest treball conjunt.

Així doncs, l’exposició té un marcat accent femení, tant pel que fa a les seves creadores i comissària com també a la temàtica de la proposta expositiva al voltant de la imatge i la figura femenina.

Cartell de “Ser llobes” | Ajuntament de Terrassa

Amb l’objectiu de garantir els protocols de prevenció per front a la Covid-19, l’equipament obrirà respectant un aforament limitat i el públic haurà de mantenir sempre la distància de seguretat i seguir les indicacions del personal de la sala. Per accedir-hi serà obligatori l’ús de mascareta, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada i durant les visites no estarà permès tocar objectes o manipular materials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa