MónTerrassa
Sense Sal s’acomiada amb una gira d’estiu i un concert final a l’Apolo
  • CA

El grup Sense Sal ha anunciat a través de les xarxes socials que posa punt i final a la seva trajectòria musical amb una gran gira d’estiu i un últim concert a la reconeguda Sala Apolo. Els terrassencs han emès un breu comunicat en què manifesten que han volgut dir adéu a un projecte nascut fa més d’una dècada.

“11 anys de projecte en què hem arribat a molts racons del país, hem tocat als escenaris més petits i més grans i hem gaudit del millor públic. Mai hauríem imaginat res d’això quan vam començar a assajar al garatge de casa. Ha estat un camí llarg, de picar molta pedra i d’aconseguir tots els reptes. Ens sentim molt afortunades de tot el que hem après i el que sempre quedarà amb nosaltres de tota aquesta experiència boja que hem tingut la sort de viure”, han relatat en un post emotiu. Immediatament després de l’anunci s’han produït desenes de reaccions, no només de persones amants del grup sinó també de companys de viatge com Amics de les Arts, Doctor Prat, The Thyets, Emlan, Arc de Triomf o l’actriu i cantant Carol Rovira, entre d’altres.

Des de Sense Sal han agraït la confiança que els seus fans els han donat tots aquests anys. “Vam començar sent un grup d’amics amb el cap ple de somnis i acabem sent exactament el mateix. Gràcies per acompanyar-nos i estimar-nos!”, recalquen. En total, els terrassencs tanquen una etapa que s’ha allargat onze anys i que ha comptat amb 4 àlbums discogràfics, un total de 50 cançons pròpies i més de 250 concerts per arreu del país i més enllà.

En aquests moments ja s’han posat a la venda les entrades per al concert final, que serà al 16 de desembre a la Sala Apolo, a partir de dos quarts de nou del vespre. Més informació i compra d’entrades clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa