MónTerrassa
‘Selftape’, la nova sèrie de Filmax rodada a Terrassa, estrena tràiler

Selftape‘, la nova sèrie de Filmax rodada a Terrassa, ha estrenat aquest dimecres tràiler. Amb motiu de la seva projecció aquest dijous a la tarda dins de la competició del Festival de Màlaga, que consistirà en l’estrena mundial del projecte audiovisual, l’empresa ha donat a conèixer les primeres imatges, que compten amb el segell de Filmin Original i el suport de RTVE i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Comença així el periple d’aquest film dirigit per Bàrbara Farré (autora de La última virgen), que també passarà pel Crossover Series del Festival de San Sebastian (29 de març) i el D’A Film Festival de Barcelona (el 30 de març). La productora ha fixat com a data d’estrena a la plataforma Filmin, el pròxim 4 d’abril.

Selftape‘ és una sèrie de sis episodis de 30 minuts cadascun. Ha estat rodada als platós del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Coescrita per Joana i Mireia Vilapuig, juntament amb Ivan Mercadé (Todos Mienten o Cites), Carlos Robisco i Clara Esparrach, ha estat enregistrada en diversos idiomes -principalment català i castellà-. La producció executiva recau en les germanes Vilapuig, Mercadé, Pau Freixas, Carlos Fernández i Laura Fernández Brites.

Joana i Mireia Vilapuig, autores i protagonistes

Joana i Mireia, de 28 i 25 anys, son les protagonistes d’aquesta història amb tints autobiogràfics en què han mantingut els seus noms reals. I és que ressegueix la vida de dos joves actrius que van conèixer de ben petites la fama -a la vida real van ser dues de les cares més reconegudes de la popular ‘Polseres Vermelles‘-.

Les coneixem anys després quan la Mireia torna a Barcelona després de triomfar a Oslo. La rebuda no és l’esperada per part de la seva germana, la Joana. Incapaces de comunicar-se i solucionar les coses, es produeix una gran sotragada quan a la Mireia li ofereixen un paper que havia de fer la Joana. A partir d’aquí, en els sis capítols de la sèrie veiem sortir a la llum secrets, mentides i traumes del passat que farà que les dues germanes es replantegin les seves vides, feina, amistat o la fama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa