MónTerrassa
Seleccionats els 15 grups becats per a la Casa de la Música de Terrassa
  • CA
El Jardín de Fátima
El Jardín de Fátima | El Jardín de Fátima

!--akiadsense-->

Un any més, Cases de la Música anuncia els guanyadors del Programa de Suport a la Creació Musical. Com ja és habitual, la convocatòria estava oberta a totes les formacions artístiques que vulguessin presentar la seva proposta musical, en alguna de les diferents àrees: participació a l’escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i de la Fira Mediterrània de Manresa; enregistrament en estudi; producció de directes; càpsules audiovisuals; autoria i composició amb la col·laboració d’SGAE; i actuació als escenaris locals del projecte KM.0.

En aquesta quarta convocatòria del Programa de Suport a la Creació, Cases de la Música ha atorgat més de 100 ajudes a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya. Unes línies de suport que s’han convertit en un dels elements principals d’activitat de la Xarxa, formada per les seus de Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa, Terrassa i Lleida. El nombre d’inscrits d’enguany ha superat molt notablement les inscripcions d’anys anteriors, arribant així a 700 propostes musicals rebudes a tot Catalunya. En el cas de Terrassa, davant la rebuda de més de 130 propostes, un jurat format per terrassencs professionals dins del sector musical ha estat l’encarregat d’escollir els premiats. Aquest el formaven Anna Romeu (Primavera Labels), Pamela Navarrete (Periodista musical), Elena Pastor (Fotògrafa i creadora de contingut audiovisual), Núria Segovia (Directora de la Casa de la Música de Terrassa), Fran Delgado (Creació a la Casa de la Música de Terrassa) i Mercè Borràs (Comunicació a la Casa de la Música de Terrassa).

Els 15 grups becats amb les Ajudes de Suport a la Creació de Cases 2021 de la Música de Terrassa han estat:

Beca de Composició d’SGAE: LU ROIS (Lluïsa Anna Ruiz Pérez)

Beca d’Enregistrament d’una Càpsula Audiovisual: GUINEU / GALGO LENTO / XICU / AMBER FIGUEROA / SANDRA COOPER

Beca d’Enregistrament en Estudi: SECUNDARIA

Beca de Producció de Directe: PANTALEÓ / GUINEU / FANCY CANDY GIRLS / Beca Km.0 / 31 FAM / YUDI SAINT X / GALGO LENTO / JARDÍN DE FÁTIMA / LAURA VALLS / SECUNDARIA / MABEL FLORES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa