MónTerrassa
Se suspèn la 6a Nit de Contes de Terrassa
  • CA
Públic assistent a l'anterior edició de la Nit de Contes
Públic assistent a l’anterior edició de la Nit de Contes | Synusia

!--akiadsense-->

El 10 de juliol de 2020 s’havia de celebrar la 6a edició de la Nit Contes, organitzada, com cada any, per Synusia i Paper de vidre, i la col·laboració de l’Ateneu Candela, Casa de la Música de Terrassa, la Bct i Adhoc. La pandèmia de la COVID19 però ho ha alterat tot.

En un comunicat conjunt de les entitats impulsores del cicle, afirmen que la crisi sanitària i el protocol de seguretat han posat sobre la taula el dilema entre “organitzar una versió deslluïda de la Nit de contes (amb una notable limitació d’aforament o en format virtual) o suspendre aquesta edició”. Davant d’aquesta disjuntiva, han volgut ressaltar que l’essència de la Nit de contes “està tant a l’escenari com al pati atapeït de gent, en un ambient que sempre heu fet màgic, de les primeres nits d’estiu, amb la gent que llegeix contes sentint ben a prop el batec de la gent al pati”.

Per aquest motiu, davant la impossibilitat de poder dur-la a terme en la seva plenitud, s’ha decidit suspendre l’edició d’enguany i fixar-se ja en la construcció de la pròxima Nit de Contes, l’any vinent, o quan ja sigui possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa